EcoCar
EcoCar

EcoCar за борба с неприятните миризми в колата

EcoCar е идеален за премахване на миризми от хранителни продукти, цигарен дим, миризма на бензин, дизел и др.
Ензимите, от които е направен EcoCar отстраняват миризмите от органичен произход, като унищожават по естествен път молекулата, причиняваща неприятната миризма във въздуха.

EcoCar не е дразнещ и не предизвиква алергии. EcoCar е направен на базата на безвредни растителни протеини разтворени във вода. Това прави EcoCar безопасен за използване в непосредствена близост до хора, животни и храни. Не съдържа горива. Не оставя петна.

Инструкции за употреба:
Отстранете източника на миризмата, до колкото и ако това е възможно. Напомпете няколко пъти капачката, за да се създаде налягане. Махнете капачката. Напръскайте с EcoCar обилно във въздуха.
Не оставя петна. Не съдържа горива. Бутилка за презареждане. Рециклируеми опаковки. Съхранявайте при стайна температура.


лв 23.42 Без данък: лв 19.52
Код на продукт: 13.10.009
EcoCar за борба с неприятните миризми в колата. EcoCar - 250мл. спрей бутилка (презареждаща). EcoCar е идеален за премахване на миризми от хранителни продукти, цигарен дим, миризма на бензин, дизел и др. Ензимите, о
Прочетете повече...
Количество:

лв 56.74 Без данък: лв 47.28
Код на продукт: 13.10.004
EcoCar за борба с неприятните миризми в колата. Икономична 1 литрова бутилка пълнител EcoCar. Напълнете вече празната презареждаща бутилка от 300мл. с течността от бутилката пълнител.. EcoCar е идеален за премахване
Прочетете повече...
Количество: