EcoShield се бори с миризмата от разлагането на органични отпадъци
EcoShield се бори с миризмата от разлагането на органични отпадъци

EcoShield е специално разработена течност, която отстранява миризмата на органични отпадъци (зеленчуци, градински отпадъци и др.) директно от източника им.
Когато напръскате EcoShield върху източника, той предлага двойна защита срещу миризма. Първо създава предпазен слой, пречещ на разпространението на мизризмата извън контейнера и второ молекулите на неприятната миризма биват разградени от ензимите, съдържащи се в EcoShield. Каталитичният ефект, който задействат ензимите в EcoShield, осигурява ускореното разлагане на молекулите на миризмите.
Поради летливия си характер, веднъж приложен, EcoShield осигурява ефективна защита в продължение на дълъг период от време.
В зависимост от естеството и размера на източника на миризма съществуват редица различни методи на приложение. За приложения върху (сравнително) малък източник на миризма, може да използвате пулверизатор с ниско налягане.

Едно от приложенията, където EcoShield вече постигна успех е премахването на миризма от органични отпадъци/компост (зеленчукови и градински отпадъци) в домакинството.


лв 15.58 Без данък: лв 12.98
Код на продукт: 13.70.009
EcoShield, се бори с миризмата от разлагането на органични вещества.  Удобна 500мл. спрей бутилка с on / off  позиции на капачката. EcoShield е специално разработена течност, която отстранява миризмата на з
Прочетете повече...
Количество: