Ecodor EcoPet
Ecodor EcoPet

EcoPet е био-спрей, който премахва неприятните миризми и петна от местата, които вашите домашни любимци посещават често, например тоалетна, легло, кафези и т.н.

За разлика от някои обикновени освежаващи въздуха продукти, Ecopet премахва нежеланите миризми, вместо да ги замаскира с аромат.

В допълнение към премахването на нежелани миризми, Ecopet премахва и петна от животински екскременти и/или повръщано, които биха могли да оставят следи по например текстилните повърхности в дома ви. Продуктът е подходящ и за отстраняване на различни петна, причинени например от червено вино, сосове и т.н.

Приложение: котешки тоалетни, кучешки колиби, екскременти, повръщано, пръскане от котараци, поставки за храна и др..
Препаратът премахва петна от дрехи, килими, текстил, завивки, столове, дивани, шезлонги, покривки, изтривалки, седалки на автомобили, други автомобилни интериорни части и т.н.

За да премахнете аромата на котешка урина от твърд материал, като бетон, фуги, мрамор, камък, дърво и т.н. ви препоръчваме използването на нашия продукт UF2000.


лв 23.42 Без данък: лв 19.52
Код на продукт: 13.30.027
EcoPet - неутрализира миризми и отстранява петна. EcoPet – 250мл. презареждаща спрей бутилка. EcoPet е био-спрей, който премахва неприятните миризми и петна от местата, които вашите домашни любимци посещават че
Прочетете повече...
Количество:

лв 56.74 Без данък: лв 47.28
Код на продукт: 13.30.004
EcoPet - неутрализира миризми и отстранява петна. Изгодна 1 литрова бутилка пълнител EcoPet за отстраняване на миризми и петна. Напълнете вече празната зареждаща спрей бутилка с течността от бутилката пълнител EcoPet..
Прочетете повече...
Количество:

лв 80.16 лв 76.15 Без данък: лв 63.46
Код на продукт: 13.30.029
EcoPet - неутрализира миризми и отстранява петна. EcoPet - 250мл. спрей бутилка + EcoPet – 1 литър. бутилка пълнител. EcoPet е био-спрей, който премахва неприятните миризми и петна от местата, които вашите дома
Прочетете повече...
Количество:

лв 27.34 Без данък: лв 22.78
Код на продукт: 41.00.531
Усещате миризмата на урина, но не можете да разберете от къде точно идва? С помощта на детектора EcoLight Urine Spot, вие можете да намерите точното място на петното, което е невидимо за невъоръжено око. (Изсъхналите)
Прочетете повече...
Количество: