Вашето куче уринира в дома ви?
Вашето куче уринира в дома ви?

Имате проблем с миризмите (урина, повръщано и др.), които вашето куче оставя по вашите мебели, врати, под и др.? 
Имате по-старо куче и из целия ви дом се носи неприятната миризма типична за "старите кучета"?

Вече има какво да се направи по въпроса!

EcoPet, който премахва петна и неутрализира миризми и/или UF2000 срещу миризма на урина, елиминират неприятните миризми и петна бързо, ефективно и по естествен начин.
Има няколко причини вашето куче да пикае из къщата ...
Понякога това се нарича уринарна инконтиненция (неволно изтичане на урина). Уринарна инконтиненция се среща в различни заболявания и нерзположения, но също така послушни и здрави кучета, когато ви видят оставят малки локви от радост. Изпускането на урина се наблюдава при кастрирани кучета и при такива, които са в напреднала възраст. 
Понякога кучетата могат просто да желаят да уринират в къщата ви, вместо навън. Например кученцата, които все още нямат навици, мъжки кучета, които искат да маркират своята територия и др. За да резберете каква е точно причината трябва да се консултирате с ветеринарен лекар.

Дали вашето куче се изпуска неволно в дома ви или поради други причини, урината винаги излъчва неприятна миризма. 
Тя попива във вашите дървени или каменни подове и повечето почистващи препарати се справят с проблема само временно.
Нашите продукти, елиминират миризмата, а не я прикриват с аромати. За да престанат кучетата ви винаги да уринират на едно и също място в дома ви, можете да използвате UF2000 - срещу миризма на урина. UF2000 е мощен неутрализатор на миризми, който ефективно се бори с миризмата на урина оставена върху мебели, дървени подове, бетон, килими и много други.

Ако имате възрастно куче вие знаете, че те понякога излъчват повече миризма от младите кучета. Много хора поставят одеяла върху леглата, дивана, или на други места, където кучето обича да стои, защото едно одеяло е много по-лесно да се „пусне” в пералнята. 
С Ecopet за отстраняване на миризми и петна, вече не е нужно да правите това! Само от време на време пръскайте с Ecopet върху местата, където кучето ви е обича да стои и миризмата ще си отива! 
Ecopet е много полезен и в моментите когато е топло и кучето ви оставя петна и миризми от слюнката си из цялата къща.

Как да поръчате продуктите на Ecodor. 

Продуктовата гама на Ecodor е достъпна в нашия онлайн магазин. Кликнете тук, за да поръчате вашите продукти днес!
И двата продукта в момента се предлагат в комбиниран пакет, които можете да получите от нашия уеб магазин.

Products related to this article

Related Articles

 Премахване на миризма от котешка урина
Премахването на миризмата от котешка урина никога не е било толкова лесно ! Преди няколко години , Ecodor стартира редица нови продукти, които да помогнат на собствениците на домашни любимци да отстранят петната и да неутрализират миризмите оставени от котката им и/или нейната урина в дома или около него. Постигнатият резултатът е безопасен за околната среда продукт, които елиминира миризмата на котешка урина. Тази формула работи толкова добре, че за кратък период от време спечелва няколко милиона потребители на западния европейски континент, които с всеки изминал ден се увеличават все пове..
0 comments on this article - view comments

0 Comments To "Вашето куче уринира в дома ви?"

Write a comment

Your Name:


Enter the code in the box below:

Your Comment:
Note: HTML is not translated!