Премахване на миризма от котешка урина
 Премахване на миризма от котешка урина

Премахването на миризмата от котешка урина никога не е било толкова лесно !

Преди няколко години , Ecodor стартира редица нови продукти, които да помогнат на собствениците на домашни любимци да отстранят петната и да неутрализират миризмите оставени от котката им и/или нейната урина в дома или около него. Постигнатият резултатът е безопасен за околната среда продукт, които елиминира миризмата на котешка урина. Тази формула работи толкова добре, че за кратък период от време спечелва няколко милиона потребители на западния европейски континент, които с всеки изминал ден се увеличават все повече и повече.
 
В домовете с домашни любимци, законът на Мърфи се прилага отново и отново: екскрементите или повръщаното се „приземяват” точно върху вашите любими килими, мека мебел или завеси!
Урината е лесна за почистване, но миризмата остава и нейното премахване се оказва трудна задача. Обонянието на животните е много по-добре развито от това на хората и изкушението на животното да го направи на същото място отново е напълно естествено за него, но изключително неприятно за вас. Този навик да избират старите си любими места за уриниране е тичпичен най-вече за котките. В някои случаи е по-лесно да се отървете от  мебелите и килима си, отколкото да почистите мястото. Дори някои собственици на домашни любимци нямат друг избор освен да се разделят с любимото животно.

Ecodor продуктите не замаскират миризмите, а ги отстраняват!

Ecodor има решение за вас! Ecopet, който премахва петна и неутрализира миризми и UF2000 срещу миризма на урина
EcoPet е био-спрей, който премахва неприятните миризми и петна от местата, които вашите домашни любимци посещават често, например тоалетна, легло, кафези и т.н. UF2000 е мощен неутрализатор, който ефективно се бори с неприятната миризма на урина, оставена от вашия домашен любимец по вашите мебели, дървени подове, бетон или килими. UF2000 е ефективен не само срещу миризмата на котешката урина, но също и срещу тази на кучето и човека. Резултатът е неутрална среда без аромати.
 
Уникалността на Ecodor продуктовата гама се състои в това, че се бори с неудобствата причинени от неприятните миризми, без използването на неекологични химикали и / или маскиращи продукти.
Растителните ензими в продуктите на Ecodor, действат като катализатор на бактериите във въздуха и така спомагат за по-бързото унищожаване на молекулата на неприятната миризма. Ecodor продуктите не са токсични, не са дразнещи , без бактерии , био разградими, хипоалергични и не съдържат горива.
Поръчка на Ecodor продукти.

Как да поръчате продуктите на Ecodor. 

Продуктовата гама на Ecodor е достъпна в нашия онлайн магазин. Кликнете тук, за да поръчате вашите продукти днес!
И двата продукта в момента се предлагат в комбиниран пакет, които можете да получите от нашия уеб магазин.

Products related to this article

Related Articles

Вашето куче уринира в дома ви?
Имате проблем с миризмите (урина, повръщано и др.), които вашето куче оставя по вашите мебели, врати, под и др.?  Имате по-старо куче и из целия ви дом се носи неприятната миризма типична за "старите кучета"? Вече има какво да се направи по въпроса! EcoPet, който премахва петна и неутрализира миризми и/или UF2000 срещу миризма на урина, елиминират неприятните миризми и петна бързо, ефективно и по естествен начин. Има няколко причини вашето куче да пикае из къщата ... Понякога това се нарича уринарна инконтиненция (неволно изтичане на урина). Уринарна инконтиненция се ср..
0 comments on this article - view comments

0 Comments To " Премахване на миризма от котешка урина"

Write a comment

Your Name:


Enter the code in the box below:

Your Comment:
Note: HTML is not translated!